Zaba i PSŠ daju niže kamate za energetski učinkovite projekte

Bez autora
Apr 21 2010

Zagrebačka banka i Prva stambena štedionica predstavile su jučer povoljnije uvjete kreditiranja za gradnju, kupnju ili adaptaciju energetski učinkovitih objekata. Zelene kredite banka će odobravati do 250 tisuća eura na 30 godina, uz kamatu od 5,9 posto, fiksnu prve dvije godine otplate. Nakon toga primjenjivat će se kamata koja vrijedi za stambene kredite mladima, bez obzira na dob klijenta. Krediti stambene štedionice imat će fiksnu kamatu od 5,25 posto za cijelog razdoblja otplate. Financirat će i solarne sustave namijenjene proizvodnji i prodaji električne energije HEP-u, uz kamatu 7,45 posto.

Zaba i PSŠ daju niže kamate za energetski učinkovite projekteZagrebačka banka i Prva stambena štedionica predstavile su jučer povoljnije uvjete kreditiranja za gradnju, kupnju ili adaptaciju energetski učinkovitih objekata.

Zelene kredite banka će odobravati do 250 tisuća eura na 30 godina, uz kamatu od 5,9 posto, fiksnu prve dvije godine otplate. Nakon toga primjenjivat će se kamata koja vrijedi za stambene kredite mladima, bez obzira na dob klijenta.

Krediti stambene štedionice imat će fiksnu kamatu od 5,25 posto za cijelog razdoblja otplate. Financirat će i solarne sustave namijenjene proizvodnji i prodaji električne energije HEP-u, uz kamatu 7,45 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik